Om Dala Takentreprenader AB

null
Dala Takentreprenader AB sätter hantverkskunnande och yrkesstolthet högt, med en stam av yrkesskickliga hantverkare.

Dalatakentreprenader AB startades våren 2015 i Rembo, Avesta Kommun. Vi har under åren utfört både stora och små projekt åt större företag och privatpersoner. Vi utför det mesta inom byggnadsplåtslageri och tätskikt på tak och fasader, vår verksamhet utvecklas i en positiv bana och har i dagsläget tretton stycken anställa. Företaget drivs av Jasmin Lovic och Henrik Söderlund

Vi är ett takentreprenadsföretag med lång erfarenhet av tätskiktstak och tätskiktslösningar och sätter kvalité främst. Vi stävar efter det traditionella hantverket samtidigt som vi kontinuerligt satsar på vidareutveckling vad gäller kvalité, miljö och nya metoder. Vi har även goda kunskaper inom byggnadplåtslageri och övriga plåt entreprenader.

Några objekt vi utfört: Tollare Marina, Saltsjö-Boo, Sätra Torg, Stockholm Göken, Ljusdal Viggen, Tullinge Matboden, Västerås.

 

Specialister inom följande områden:
  • Nyproduktion, Renoveringar, Rot
  • Total lösning Tätskikt och Plåt
  • Rostfritt

 

Företaget har idag 13 stycken anställda och det drivs av Jasmin Lovic och Henrik Söderlund, De administrativa arbetsuppgifterna sköter Marita L. Eriksson.

Kontaktpersoner

null

Jasmin Lovic

VD

072 250 07 20

Jasmin@dalatak.se

Henrik Söderlund

Arbetsledare/Styrelseordförande

076 926 30 26

Henrik@dalatak.se

Sussie Björkman

Administrativa uppgifter

Vi är med och stödjer

Telefon

072-250 07 20

Adress

Rembo 70, 774 92 Avesta

E-post

info@dalatak.se